АКАДЕМИЯ ЗА РОДИТЕЛИ – АЛФ

В АКАДЕМИЯ ЗА РОДИТЕЛИ – АЛФ ще споделяме вашия опит уважаеми родители, вашето ноу-хау за отглеждането и възпитанието на деца, за ефективни комуникации у дома, за екипността под един покрив, за новите нужди на семейството.

АКАДЕМИЯ ЗА РОДИТЕЛИ – АЛФ ще бъде запазена трибуна за родители, които по свой начин са преодолели изпитания и предизвикателства в живота в името на по-доброто за нашите деца, открили са истини, които могат да споделят, за да помогнат и на други родители да се справят по-добре. Щастието е многолико. За едни то е пълен хладилник и топъл дом, за други, много деца, за трети работа за всички… Истината е, че имаме нужда от всичко по малко, за да сме щастливи.  

Предвид  дигиталното общество, в което живеем и евентуалното предпочитание на някои от вас да споделят във видеоформат, имаме готовност да ситуираме и постоянна рубрика АКАДЕМИЯ ЗА РОДИТЕЛИ – АЛФ в YouTube.

В момента екипа на ДЕТЕГЛЕДЧИ АЛФ разработва иновативни модули по ЗУМБА – РИТРИЙТИ. Това са терапевтични модули по семейна психология от ново поколение, които ще визуализират на практика нов подход за подобряване на общуването на семейството като цяло, под един покрив. Това включва занимания, както с децата, така и с родителите, позиционирани в увлекателна програма, за развитие на знания и умения през знакови котви и логически карти. А родителите, които потребяват услугите на АЛФ, ще са и първите докоснали се до новите образователни инструменти на психологията като наука у нас.

Алтернативното личностно формиране е нов педагогически подход, лост за възстановяване на връзката между традициите, морала, потребностите на индивида като цяло и всичко това на фона на новото време, в което живеем – време дигитално, разделно, рисково, на сложни комуникации и още по-сложни взаимоотношения на всички нива на нашето съществуване.

 

Своите публикации и видеа за АКАДЕМИЯ ЗА РОДИТЕЛИ – АЛФ, можете да ни изпращате на и-мейл: artviza_pro@abv.bg