Грижа за малки деца в корпоративна среда - АЛФ

 

Експертна грижа АЛФ за най-малките, в корпоративна среда

Снимки: АЛФЗОНА.БГ

 

Kорпоративна занималня АЛФ предлага експертна грижа за малки деца в - от една до три години, оформена в социално-образователен пакет АЛФ, включващ иновативен педагогически подход комбиниран с приложни и визуални изкуства.  

АЛФ представлява алтернативно личностни формиране за деца в ранна детска възраст в корпоративна или домашна среда, свързано с личностен подход и ежедневни занимания с детето. Включва: индивидуална психологическа и физическа грижа, съблюдаване на подходящ режим и хигиена на детето, съблюдаване за чистотата, четене на подходящи за възрастта произведения, подходящи образователни занимания, ролеви игри, съвместни хоби занимания с детето, практическа работа и др. за разширяване светогледа посредством създаване на естетическа рамка на поведение, арттерапия и осигуряване на подкрепяща социална среда за децата, поведенческа терапия, занимания в терапевтичен театър и работа с развиващи книжки.

За децата от 8.00 до 18.30 часа се грижат помощник-възпитател (социален работник) и социален педагог.

Играе се с екоиграчки уникати, изработени от Желандия, най-добрата работилница за ръчно изработени кукли и приказни герои!

А за майките при нас, винаги има запазена маса за кафе...

Още за АЛФ в Търговски Център Европа : заниманията са мотивирани в 3 авторски модула: музика, приказно и театрално изкуство и изобразително изкуство.

Сред важните предимства за родителите и работодателите, е работното време на КОРПОРАТИВНА ЗАНИМАЛНЯ АЛФ - до 18.30 часа, всеки делничен ден.

 
ЦЕНИ С ХРАНА: 

       (1) Вариант - полудневно (4 до 5 часа) – 550.00 лв.

       (2) Вариант - целодневно ( 8 до 10 часа) – 840.00 лв.

   (3) Вариант – корпоративен пакет за фирми от ТЦЕ – 780.00 лв.

      (4) Вариант – седмичен пакет – 400.00  лв.

  
За още информация, можете да позвъните на телефон: 0888197743.
 
 
Намираме се в Търговски Център Европа в гр. София, на бул. "Искърско шосе" 7, Сграда 2, ет. 2 - Корпоративна занималня АЛФ.


Изпрати запитване