Новини

Корпоративна занималня АЛФ - Капитал Форт, с официално откриване в м. юли

28.07.2023 г.

Представлява целодневна, почасова или полудневна грижа за деца под формата на арт-, езикови и други творчески занимания - ноу-хау АЛФ на АртВИЗА ПРО, с осн. цел - предоставяне на професионална, помощно-образователна, психологическа и физическа грижа за деца за деца от 1 до 12 години.

Уважаеми родители и бизнес партньори, 

 

На 31 юли, в 9.30 часа официално ще отвори врати Корпоративна занималня АЛФ - Капитал Форт. Занималнята е разположена в една от най-атрактивните бизнес зони в страната, до небостъргача Sky Fort - най-високата сграда в София и България, част от бизнес комплекса Sofia Capital City.

Ще си партнира с едни от най-големите фирми в секторите на информационните технологии, транспорта и автомобилната индустрия: Пейсейф България ЕООД, Вистеон Електроникс България ЕООД, Дискордия България АД, Експириън България ЕАД и др. доказани инвеститори в бизнес зоната. 

Откриването ще бъде последвано от Дни на отворените врати, които ще продължат от 1-ви до 15-ти август 2023 г.

Занималнята е втория социален франчайз по модела АЛФЗОНА.БГ в България, който ще предлага официално комплексните иновативи услуги за ранно детско развитие АЛФ - алтернативно личностно формиране с обучение за придобиване на умения, като едновременно с това ще подпомага родителите с консултации и мобилна грижа в домашна среда. Повече за модела АЛФ вижте ТУК.

Концепция АЛФ представлява грижи за деца от 9 м. до 12-годишна възраст в корпоративна среда - иновативно неформално образование изградено на добри социални практики за личностно развитие през изкуства, театър, игри и спорт +  социализация и гражданско образование от най-ранна детска възраст с нови дидактически инструменти за деца на принципите на дизайн мисленето и сугестопедични подходи.

Основна цел – подпомагане на родителите в предучилищната и извънучилищната грижа за децата от 9 м. до 12 г. в тяхното възпитание, психологическа и физическа грижа, като се дава възможност за наемане на професионален терапевт вкъщи.

Услугите АЛФ подпомагат ефективно формирането на динамично изпреварващо емоционално развитие при децата, развитие на обща и  фина моторика, лесното овладяване на всички видове умения. Целта е още в най-ранна възраст да се формират устойчиви навици за интерактивен неформален и информален процес на образование през целия живот.

В работата с децата се използват постоянно техниките: дизайн мислене, коучинг, арттерапия, терапевтичен театър и словесни изкуства. 

Преподавателите са учители по интереси, менторират и вдъхновяват. Възпитат предприемаческо мислене през съзидателно начало и сугестопедичен подход посредством рап-вдъхновяваща терапия и истории на приказни герои, които мотивират децата като им помагат да се чувстват приети и подкрепени без да бъдат съдени и поучавани.

Можете да изтеглите брошура на услугата в края на информацията, както и заявление за записване.

За обратна връзка позвънете на: 0888 197743 и 0876 030805.

Очаквайте скоро и календара със събития на Корпоративна занималня АЛФ - Капитал Форт, който предвижда терапевтични атрактивни ателиета за деца по изкуства, занимания с глина, музикотерапия и др. 

 

ДОБРЕ ДОШЛИ НА ОТКРИВАНЕТО НА 31.07.2023 г. от 9.30 часа!

 

Поздрави от екипа на Корпоративна занималня АЛФ!