Новини

Отваря врати нова Корпоративна занималня АЛФ в бизнес зона София парк, до Гаритидж парк, Кока-Кола и Декатлон

17.07.2023 г.

Първият български социален франчайз Корпоративна занималня АЛФ - грижи за деца в корпоративна среда отваря врати в месец юли с 10 дни на Отворени врати за деца и родители, считано от 19.07.2023 г.

Уважаеми родители и бизнес партньори,

 

С голямо удоволствие и радост ви каним да посетите новата Корпоративна занималня АЛФ в сграда Матрикс тауър - партер, на ул. "Рачо Петков Казанджията" 6, която ще обслужва една от най-големите и натоварени бизнес зони - София парк, в района на Младост 4, където са ситуирани Гаритидж парк, Кока-Кола и Декатлон!

Дните на отворените врати, които организираме от 19 до 31 юли 2023 г. са специални за нас като екип изправен пред предизвикателството да работи с децата на родители, заети в едни от най-ключовите сектори на българската икономика - логистика, ИКТ, енергетика, автомибилна индустрия, услуги.

Занималнята е първия социален франчайз по модела АЛФЗОНА.БГ в България, който ще предлага официално комплексните иновативи услуги за ранно детско развитие АЛФ - алтернативно личностно формиране с обучение за придобиване на умения, като едновременно с това ще подпомага родителите с консултации и мобилна грижа в домашна среда. Повече за модела АЛФ вижте ТУК.

Можете да изтеглите и брошурата на услугата в края на информацията, както и заявление за записване.

За обратна връзка позвънете на: 0888 197743 и 0878 373474.

Поздрави от екипа на Корпоративна занималня АЛФ!