Занималня по заявка - за фирми и корпоративни клиенти

 

ПЕРСОНАЛНА КОРПОРАТИВНА ЗАНИМАЛНЯ АЛФ - следва потребностите на детето

Образователно социално предприятие АЛФЗОНА.БГ предлага топуслугата - ПЕРСОНАЛНА КОРПОРАТИВНА ЗАНИМАЛНЯ, ПРИ РАБОТОДАТЕЛЯ!

 

УВАЖАЕМИ РАБОТОДАТЕЛИ,

Считано от 16.06.2020 г., можете да заявите при нас организиране на ПЕРСОНАЛНА КОРПОРАТИВНА ЗАНИМАЛНЯ АЛФ - на място при вас, за децата на вашите служители.

Услугата включва:

1./ Предоставяне на образователно ноу-хау АЛФ - система АЛФ (алтернативно личностно формиране), с методическо ръководство.

2./ Предоставяне на персонален педагог или екип от двама педагози, в зависимост от броя деца, които ще ползват услугата.

ПЕРСОНАЛНАТА КОРПОРАТИВНА ЗАНИМАЛНЯ АЛФ представлява целодневна, почасова или полудневна грижа за деца под формата на арт, езикови и други творчески занимания. Основната цел е предоставяне на професионална, помощно-образователна, психологическа и физическа грижа за деца за деца от 6 до 12 години. Основна възпитателна фигура е учителят-ментор и вдъхновител.

Примерът за децата е много важен и ключов фактор за тяхната реализация в живота. Колкото по-добри примери имат в детството си, толкова по-добро бъдеще и последваща реализация биха имали. Затова КОРПОРАТИВНА ЗАНИМАЛНЯ АЛФ залага за успеха в корпоративното образователното начинание изнесено при работодателя, на възпитателното начало на труда в мотивираща съпътстваща среда, където основни образователни лостове са кооперативното учене и заниманията в модули, в групи по интереси.   

Иновативният ни подход  застъпва методи от дизайн мисленето, коучинга, арттерапията, психодрамата, визуалните изкуства и словесното изкуство. Целта е още в най-ранна възраст да се формират устойчиви навици за интерактивен неформален и информален процес на образование през целия живот. Основен фокус: развитие на логическото, пространствено и естетическо мислене при децата, работа с интелектуални карти, формиране на лидерско мислене и поведение, способност за себеизразяване.

Всички деца в занималнята получават индивидуално отношение и внимание, в съчетание с релевантна грижа, според заложбите, хоби-интересите и възрастовите особености.

Мисията на КОРПОРАТИВНА ЗАНИМАЛЯ АЛФ е да подпомага работодателите и родителите в създаването на нова подкрепяща среда за децата, в която те да се чувстват приети и подкрепени, без да бъдат съдени и поучавани.

 

Заявете своята ПЕРСОНАЛНА КОРПОРАТИВНА ЗАНИМАЛНЯ АЛФ, сега!

За връзка с нас, моля, използвайте формата на лендинг страницата по-долу или ни позвънете на телефон 0888197743!

 

 От екипа на АЛФЗОНА.БГИзпрати запитване