Новини

Започна записването за Лятна занималня АЛФ - 2024

19.04.2024 г.

За лято - 2024 занималнята на АЛФ в София ще бъде ситуирана само в офис сграда - Капитал Форт, на бул. "Цариградско шосе" 90.

 

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

 

От днес 19.04.2024 г. стартира записването за Лятна занималня АЛФ - 2024. Тази година тя ще бъде с локация - бул. "Цариградско шосе" 90, офис сграда КАПИТАЛ ФОРТ.

Цената е 650 лв. за месец, като таксата се предплаща и дните, които не са ползвани от месеца не могат да се прехвърлят в следващ месец.

Групи ще бъдат сформирани за месеците: юни, юли, август.

Програмата за лятото ще включва: ежедневни уроци по математика и български; арттерапия; различни дейности свързани с интересите на децата.

Стандартната програма включва:

(1) закуска / 9.00 до 10.00;

(2) разходка в парка на Цариградски комплекс, до който се стига като не се пресича шосето, а се минава в подлеза на метрото;

(3) Обяд: 12.00 до 12.30 часа;

(4) Следобедите, три пъти в седмицата: активности за придобиване на математически, логически, предприемачески и езикови умения с посещение на Метро (с цел да тренираме уменията си за планиране на покупки и смятане с помощта на съставяне на списъци за покупки, които всяко дете ще съставя с помощта на учителя - за седмично пазаруване на храна, за дрехи за първия учебен ден и т.н.), в Техномаркет - ще обсъждаме цените на стоките за дома и лихвите, параметрите на домакинските уреди - напрежение, мощност, клас ААА, клас ДД и др.), в шоурума на Тойота (запознаване с устройство на автомобила и новите тенденции за електрифициране - електрически и хибридни коли), в Интер Експо Център (как се организират събития и форуми и защо е важно в 21 век да владеем няколко езика), до парк Панчарево (спортни активности) и т.н.;

(5) Следобед, два пъти в седмицата: математически маратон, езикови занимания и др. според възрастта.

(6) Други допълнителните занимания ще се комуникират с родителите, когато групите са сформирани, като не е задължително детето да участва във всички активности: плуване, пътуване и т.н. 


Начин на записване:

Родителите изпращат заявление за записване в занималнята на и-мейл: aldara@abv.bg до 15ти май 2024 г. В заявлението, което можете да изтеглите от сайта на АЛФЗОНА.БГ, по-долу, е важно да попълните необходимата информация - период, име на детето/-цата, възраст.  

За повече информация можете да звъните на телефон: 0876 030805 / Мирела Пиронкова, управител на Корпоративна занималня АЛФ - КАПИТАЛ ФОРТ.