АЛФ - МАТЕМАТИКА И ТЕХНОЛОГИИ

 

Специален пакет на Система АЛФ за деца от 4 до 12 години - предлага се в абонаментен план и краткосрочно, като услуга на почасова ставка

АЛФ - МАТЕМАТИКА И ТЕХНОЛОГИИ е специален пакет на Система АЛФ за деца, който включва:

(1) развитие на математическите умения и речева култура на детето, през постиженията на съврменното технологично общество предназначено за деца; работа с логическа карта; интерактивни образователни занимания - самостоятелно и в група.

РАЗВИТИЕ НА МАТЕМАТИЧЕСКИТЕ УМЕНИЯ

Забавната математика, която предлага АЛФЗОНА.БГ и ДЕТЕГЛЕДАЧИ АЛФ, е предназначена за деца от 4 до 12 годишна възраст. Това е методика за развитие на критично мислене, увереност и творчески подход за справяне с различни ситуации. Посредством откривателски игрови подход, логически задачи и двигателни дейности всяко дете прави своите смели крачки към едно по-добро бъдеще. Чрез остроумни, грабващи и ефективни подходи, децата са поставени в позиция на откриватели, което води до дълготраен ефект на ученето чрез преживяване. Заниманията стимулират любопитството на децата, поощряват тяхната изобретателност и ги правят уверени в собствените им сили. Тези часове се превръщат в едно необходимо допълнение на предучилищното и училищното образование по математика.

РАЗВИТИЕ НА ТЕХНИЧЕСКИ И ЛОГИЧЕСКИ УМЕНИЯ

Най-лесно техническите умения на децата се развиват в група, когато децата имат възможност да моделират и създават заедно различни неща - от кутии, до глинени играчки, подаръци и предмети с различно предназначение. Затова тя допълва обучението по математика със занимания в група. Работата в група позволява развитие и на пространственото и логическо мислене, обмяна на идеи, насърчава взаимопомощта и създава предпоставки за ефективно идейно взаимодействие, социализира.

 

- мобилна услуга, вкъщи: 20 лв. на час (при договор за минимум 12 месеца) и 24 лв. на час (при договор за минимум 6 до 12 месеца)Изпрати запитване