Корпоративна занималня АЛФ - Търговски Център Европа

 

Грижи за деца в корпоративна среда - иновативно образование, личностно развитие през изкуства и спорт, социализация с нови дидактически инструменти и кариерно развитие от най-ранна възраст, предлага КОРПОРАТИВНА ЗАНИМАЛНЯ АЛФ

От екипа на АЛФЗОНА.БГ

 

ДОБРЕ ДОШЛИ В КОРПОРАТИВНА ЗАНИМАЛНЯ АЛФ!


Намираме се в Търговски Център Европа в гр. София, на бул. "Искърско шосе" 7, Сграда 2, ет. 2 и предлагаме образователни занимания и грижи за деца от  9 м. до 12годишна възраст,  в групи от 8 до 10 деца - почасово, полудневно или целодневно. 

Накратко: при нас с децата се работи с похватите на всички видове изкуства - математика с карти за игра; български език - дигитални уроци; развиващи игри и филми; английски език - музика и песни. Малките творци проектират и създават и собствени кукли в творческо терапевтично ателие. 

За децата екипът на АЛФ, организира ежеседмично терапевтичен куклен театър, който подпомага емоционалното изразяване, говора и разбирането за света около нас. Нашите преподаватели са учители по интереси, а дизайн мисленето е неразделна част от подхода за работа при всички възрастови групи и се организира от социални педагози. Като резултат паралелно се развиват: социалната култура на децата, тяхното логическо мислене, речта и поведението, предприемчивостта и позитивно отношение към живота. 
 
ФОКУСЪТ НА АЛФ Е ИНОВАТИВЕН И ВКЛЮЧВА ЗАНИМАНИЯ ОРГАНИЗИРАНИ ПО ВЪЗРАСТИ, КАКТО СЛЕДВА:

1./ ЗАНИМАЛНЯ АЛФ - за деца от 1 г до 4 г. 

Повече вижте ТУК
 
ЦЕНИ С ХРАНА: 

        (1) Вариант - полудневно (4 до 5 часа) – 550.00 лв.

        (2) Вариант - целодневно ( 8 до 10 часа) – 840.00 лв.

        (3) Вариант – корпоративен пакет за фирми от ТЦЕ – 780.00 лв.

        (4) Вариант – седмичен пакет – 400.00  лв.

  * Услугата почасова грижа се завява предварително и се заплаща авансово, по банков път. 

  
2./ ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ АЛФ  / подходяща за деца от 5 до 12 години.

Повече за Лятна занималня АЛФ вижте ТУК
 
Работата с деца в лятната занималня на АЛФ е различна от тази в обикновената езикова занималня. Процесът на взаимодействие с децата тук е изключително развиващ и стимулиращ творческото мислене. Базиран е върху стратегията за кооперативното учене по групи и цели по-ефективна социализация на децата, работа в екип и иновативно стимулиране на емоционалната интелигентност. 

Целта е децата да се научат на конкретни социални умения, които ще им помогнат да работят добре заедно като: активно слушане, даване на добри обяснения, избягване на иронични и силно негативни коментари, включване на други хора и търсене и оказване на помощ. 

Изследванията върху кооперативната работа с деца, която включва групови цели и индивидуална отговорност, констатират значителни положителни ефекти върху постиженията на малките ученици от начален етап. Развиват се бързо високи нива на междуличностни отношения, необходими за правилното изграждане на личността. 

ЦЕНА: 500 лв., месечно (без храна).

* Заплащането става в началото на месеца - авансово, по банков път.

 
За още информация, можете да позвъните на телефон: 0888197743.

Онлайн заявка за записване можете да направите и с формата ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ най-отдолу на лендинг страницата.

 Изпрати запитване