Новини

КОНКУРС: Новите писма до Дядо Коледа...

03.12.2018 г.

Коледен конкурс за „Най-веселото, най-забавното, най-емоционалното или най-чаровното писмо до Дядо Коледа“

Автор: Жени Александрова

 

Зима е. За възрастните това означава най-често трудности и повече грижи, но за малките, за нашите деца това е времето на желанията, на приказките, на уюта, на аромата на канела и печени ябълки, на игрите със снежни топки, на пълните коледни чорапи с лакомства, на зачервените и студени бузки, на всичко онова, което ние, възрастните бихме искали да остане като спомен в сърцата на  най-скъпите ни същества …

Важно е да не забравяме, че Коледа е времето за чудесата! И ако искаме те да се случват, трябва да помогнем и ние, с много любов и грижа към децата.

ДЕТЕГЛЕДАЧИ АЛФ обявява първия си Коледен конкурс за „Най-веселото, най-забавното, най-емоционалното или най-чаровното писмо до Дядо Коледа“ , написано лично от вашите деца. Естествено изпращачите сте вие уважаеми родители, баби, дядовци, лели, чичовци, вуйчовци и усмихнати роднини :)

Наградите ще бъдат детски книжки и три годишни безплатни абонамента за посещения в ТВОРЧЕСКАТА РАБОТИЛНИЦА за поправка и изработване на нови детски играчки - АЛФ .

Изпращайте писмата на имейл: artviza_pro_2018@abv.bg

За добър старт публикуваме и първото писмо на двама малчугани от София, предоставено ни от тяхната баба – писмото на  Боян и Богомил…

Тежък се очертава да бъде чувалът на Дядо Коледа, много тежък!

 

Важна инструкция: моля не преписвайте писмата, а ги снимайте с вашия телефон и ни ги изпращайте на посочения и-мейл по-горе.